Home » Hemelvaart 2021

Hemelvaart 2021

Heerlijk kamperen met Hemelvaart?

Er even tussenuit met Hemelvaart? Zoek je een leuke camping waar je nog terecht kunt met Hemelvaart? Hemelvaart 2021 vieren bij Vakantiepark BreeBronne is dan een geweldige optie. profiteer van de voordelige kampeerarrangementen op onze voormalig ANWB 5-sterren camping in Limburg. Kampeer tijdens Hemelvaart op een van onze ruime comfortplaatsen.

  • Hemelvaart: wo 13 mei 2021 t/m ma 17 mei 2021.

Kamperen met Hemelvaart

Tijdens Hemelvaart bieden wij de mogelijkheid om met je eigen tent, camper of caravan te komen kamperen op onze ruim opgezette kampeerplaatsen. Al onze plaatsen zijn van alle gemakken voorzien. Eigen water- en cai-aansluiting, 10 ampère stroomvoorziening, een verwarmd sanitair gebouw met o.a. familiedouches en veel meer. Kom jij kamperen met Hemelvaart 2020? Profiteer dan van onze voordelige kampeertarieven!

U kunt natuurlijk komen kamperen met uw eigen tent, camper of caravan. Wil je graag dat je trouwe viervoeter mee gaat kamperen? Geen probleem, want de hond is ook welkom op onze huisdiervriendelijke camping. Kom dus heerlijk kamperen met Hemelvaart!

Nu boeken!