Home » Over Recreatiepark BreeBronne

Over Recreatiepark BreeBronne

Recreatiepark BreeBronne is bij uitstek geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, voor stelletjes of voor eenoudergezinnen. Dit, vanwege de rustige en natuurlijke ligging, het schitterende en goed onderhouden strandbad, grote speeltuin, binnenzwembad en de nog te ontwikkelen workshops voor ouder en kind. Daarnaast zijn er de bistro en het pannenkoekenrestaurant (vanaf zomer 2019) waar de kinderen hun hart kunnen ophalen.

BreeBronne staat voor gezellig samen zijn met familie en vrienden, maar zeker ook voor ontmoeten, samen bouwen, genieten van streekproducten en uiteraard de bijzondere glamping en verhuurverblijven (in ontwikkeling). Want wie wil er nu niet op het water of in een iglo slapen!?

Uiteraard zullen er ook activiteiten geïntegreerd gaan worden vanuit het goedlopende dagrecreatiepark Fun Valley Maastricht en Ballorig Venlo, Roermond en Veldhoven. Zowel BreeBronne, Fun Valley als Ballorig behoren tot de Hermans Groep. Dit maakt BreeBronne tot een unieke samensmelting van zowel verblijfs- als dagrecreatie.

Reviews