Zoek & boek

Home » Pinksteren

Pinksteren

Heerlijk kamperen met Pinksteren?

Er even tussenuit met Pinksteren? Zoek je een leuke camping waar je nog terecht kunt met Pinksteren? Pinksteren 2019 vieren bij recreatiepark BreeBronne is dan een geweldige optie. Profiteer van de voordelige kampeerarrangementen op onze voormalig ANWB 5-sterren camping in Limburg. Kampeer tijdens Pinksteren op een van onze ruime comfortplaatsen of kies voor het huren van één van onze accommodaties (beschikbaar vanaf 1 juli).

  • Pinksteren: vr 7 juni 2019 t/m di 11 juni 2019 (€100,- excl. toeristenbelasting)

Kamperen met Pinksteren

Tijdens Pinksteren bieden wij de mogelijkheid om met je eigen tent, camper of caravan te komen kamperen op onze ruim opgezette kampeerplaatsen. Al onze plaatsen zijn van alle gemakken voorzien. Eigen water- en cai-aansluiting, 10 ampère stroomvoorziening, een verwarmd sanitair gebouw met o.a. familiedouches en veel meer. Kom jij kamperen met Pinksteren 2019? Profiteer dan van onze voordelige kampeertarieven!

U kunt natuurlijk komen kamperen met uw eigen tent, camper of caravan. Wil je graag dat je trouwe viervoeter mee gaat kamperen? Geen probleem, want de hond is ook welkom op onze huisdiervriendelijke camping. Kom dus heerlijk kamperen met Pinksteren!

Kamperen tijdens het gehele voorseizoen

Wil je liever voor een langere tijd kamperen op onze camping? Profiteer dan van ons voorseizoenarrangement waarbij Pinksteren is opgenomen en kampeer t/m vr 5 juli 2019 voor € 900,- op BreeBronne! Profiteer van deze flinke korting en geniet van een bijzondere vakantie in een prachtig natuurrijke omgeving. 

Vertier en plezier


Tijdens uw verblijf op vakantiepark BreeBronne kunt u onbeperkt gebruik maken van het prachtige strandbad, subtropisch zwembad, buiten- en binnenspeeltuin en in het hoogseizoen ook een super leuk animatieprogramma.

Voorzieningen

Op BreeBronne heeft elke kampeerplek standaard de beschikking over vele voorzieningen:

  • Ruime kampeerplaatsen (100m2)
  • Stroomvoorziening (10 ampère)
  • Gratis WiFi
  • Uitgebreide wasgelegenheden met familiedouches
  • Verwarmde sanitairgebouwen
  • Wasmachines en wasdrogers