Terug naar Home
Picture

Plannen verder uitwerken tot concrete actiepunten

Hoe maken we de connectie tussen de horeca en de dagrecreatie? Hoe kunnen we de routing het beste laten verlopen voor onze verblijfsrecreatie? Wat kunnen we inzetten vanuit Ballorig en Fun Valley Maastricht? Wat doen we met de aanrijdroute en de parkeerplaatsen? Dit en veel meer wordt in deze fase verder uitgewerkt om zo snel mogelijk toe te gaan passen op het recreatiepark.

4 maart 2019
Movie

Opzetten en invullen vacatures

Ben je op zoek naar het ultieme ‘ik vertrek’ of ‘het roer om’ gevoel, maar dan lekker dicht bij huis, familie en vrienden, gewoon in het Nederlands en met alle vergunningen geregeld? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

BreeBronne is een groot en uniek vakantiepark gelegen in Noord-Limburg met o.a. een dagstrand, binnenzwembad, diverse restaurants, camping en bungalows. In een tienjarenplan wordt het vakantiepark verder uitgebreid met een breed scala aan (dag)recreatiemogelijkheden. In het verleden behoorde BreeBronne tot de absolute top van Nederland; het was jarenlang een 5-sterren camping volgens de ANWB en zelfs 15 jaar op rij een ADAC Superplatz. Dit is ook het niveau waar we weer naar terug willen.

Ben jij die ervaren Parkmanager of Food & Beverage manager die wij zoeken? Reageer direct! (inmiddels is de vacature van Food & Beverage manager ingevuld)

28 februari 2019
Picture

Hermans Groep neemt BreeBronne over

De Hermans Groep neemt recreatiepark BreeBronne in Maasbree over. Met de transactie komen een sterke formule en een kansrijke locatie samen. De Hermans Groep is een groeiende onderneming met diverse concepten in sport, recreatie en kinderopvang. BreeBronne is een recreatiepark met dagstrand, horeca en vergunningen voor grootschalige verblijfsrecreatie. Met de slogan “wir sind wieder da” wordt BreeBronne opnieuw in de markt geïntroduceerd. De naam BreeBronne blijft gehandhaafd.

21 februari 2019