Vakantiepark BreeBronne

De Zoes

De Zoes

‘Preuve, prooste & praote’ in een sfeervolle, authentieke setting… dát is de Zoes in Helden, Limburg. Hier kunt u genieten van pure producten, eigentijdse gerechten en ruim 350 speciale bieren. Dit van oorsprong bruin café heeft bestaansrecht sinds 1937. Inmiddels heeft de 3e generatie (familie Van Soest) de zaak omgetoverd tot een uniek concept waar de termen ‘preuve, prooste & praote’ de boventoon voeren:

  • Preuve (proeven) van de lekkerste gerechten;
  • Prooste (proosten) met ruim 350 speciaalbieren;
  • Praote (praten) in een gezellige en sfeervolle setting.

‘Laot os prooste’ en kom gezellig met uw vrienden of familie, collega’s of sportteam ‘preuve’ van al het lekkers wat de Zoes te bieden heeft. Beleef onze sfeer, en waan je in de wondere wereld van bier!

De Zoes Buiten

Onder het dak van een oude tuinderskas schuilt ons nieuwe terras. Hier groeien meer dan 120 verschillende soorten kruiden, eetbare bloemen, verse hop, groenten en fruit. Onze koks duiken dagelijks de tuin in op zoek naar de mooiste producten die wij verwerken in onze gerechten. Ervaar en proef de fantastische ingrediënten die hier groeien terwijl je geniet van een lekkere lunch of een heerlijk diner. Geboren uit liefde voor de natuur.

In 2021 verkozen tot de nummer 2 in de Misset Horeca Terras top 100 van Nederland. Daarnaast heeft De Zoes ook de prijs ‘Provinciewinnaar Limburg’ in de wacht gesleept. Kom genieten van de rust en alles wat De Zoes te bieden heeft.

Reserveer gemakkelijk via www.dezoes.nl of via onze widget (zie rechtsonderin de pagina).


Molenstraat 7, 5988EM Helden (3.4 km vanuit Vakantiepark Breebronne)

Geopend op woensdag t/m maandag (in het hoogseizoen)