Vakantiepark BreeBronne
Over ons

Ontdek de geschiedenis van Vakantiepark BreeBronne

Over Vakantiepark BreeBronne

Vakantiepark BreeBronne is bij uitstek geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, voor stelletjes of voor eenoudergezinnen. Dit, vanwege de rustige en natuurlijke ligging, het schitterende en goed onderhouden strandbad, grote speeltuin, binnenzwembad en de nog te ontwikkelen workshops voor ouder en kind. 
 
Zowel BreeBronne, Fun Valley als Ballorig behoren tot de Hermans Groep. Dit maakt BreeBronne tot een unieke samensmelting van verblijfsgasten.

De geschiedenis van BreeBronne

BreeBronne is in 1976 opgericht en had toen nog de naam De Ruige Hoek. Het 7 hectare grote terrein werd gebruikt als showroom voor chalets.

In 1997 wijzigt de naam van De Ruige Hoek naar BreeBronne. Het park wordt gethematiseerd rondom het thema ‘Natuur’. Het bedrijf zet zich in op een aantal facetten;

  • duurzaam onderhoud van de terreinen en groenbeheer met nadruk op het terugbrengen van authentieke soorten
  • landschappelijk kwalitatieve invulling van het park met groenstroken, een groenrivier en verharde wegen.

BreeBronne wordt uitgenodigd om deel uit te gaan maken van LCCP, “The Leading Camping & Caravaning Parks of Europe”. BreeBronne wordt door de ADAC als Superplatz erkend en door ANWB als Europtop.

In 2000 wordt er een hoofdgebouw gerealiseerd met horecavoorziening, kinderspeelzaal en binnenbad.

In het jaar 2000 wordt een 5de ster toegekend door de ANWB.

In 2011 wordt besloten te stoppen met het aanbieden van toeristisch kamperen. De circa 160 chaletplaatsen blijven verhuurd.

In 2019 neemt de Hermans Groep Vakantiepark BreeBronne in Maasbree over. Met de slogan “wir sind wieder da” wordt BreeBronne opnieuw in de markt geïntroduceerd.