Vakantiepark BreeBronne
Op vakantie in Limburg met hond

Een Limburgs avontuur met je trouwe viervoeter

 • 5-sterren gezinspark met hondenstrand
 • Vele wandelroutes door natuurgebieden
 • Met recreatieplas, diverse horeca en binnenzwembad

Overnachten met je geliefde hond in Limburg

Wij begrijpen heel goed dat je graag je hond meeneemt op vakantie, je trouwe viervoeter maakt tenslotte onderdeel uit van het gezin. Daarom zijn huisdieren op ons vakantiepark van harte welkom. Met faciliteiten zoals een recreatieplas met hondenstrand, zwembad, vele speelmogelijkheden, horeca en hondenlosloopgebieden in de buurt, kan je bij Breebronne met het hele gezin genieten van een welverdiende vakantie in Limburg. Je verblijft midden in de natuur waardoor je helemaal tot rust kunt komen. Bij ons kan je kiezen voor een kampeervakantie, optioneel met privé sanitair, maar ook kan je overnachten in een van onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen. Wanneer mogen we jou en je hond verwelkomen op ons 5-sterren vakantiepark

 

Ons 5-sterren hondenparadijs in beeld 

Jouw huisdiervriendelijke kampeerplaats

Op onze kampeerplaatsen kun je kamperen met een eigen tent, camper of caravan op speciale huisdiervriendelijke kampeervelden. De ruim opgezette kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère stroomaansluiting, gratis WiFi, wateraansluiting, CAI-aansluiting en een afvoer. Om een veilige en rustige omgeving te creëren moeten auto’s geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats en niet bij je eigen kampeerplek. Wij, en onze andere gasten, zouden het prettig vinden als je jouw hond op hondenvrije velden aangelijnd houdt. Bij het online reserveren kun je aangeven dat je je hond mee wilt nemen. Maximaal 2 honden per kampeerplaats zijn toegestaan. Wil je graag meerdere huisdieren mee nemen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Kampeerplaatsen in het kort:

 • Waterpunt met drukknop
 • Stroomvoorziening met 10 ampère
 • Ruime comfortplaatsen (100 m²)
 • CAI-aansluiting
 • Autovrije plaatsen
 • Nabij het sanitairgebouw
 
 

Snuffel tussen onze uitgebreide voorzieningen ⤵

 

Ontspanning voor baasje én hond

Op zoek naar wat extra verwennerij tijdens je vakantie? Dan zijn onze hondvriendelijke vakantiehuizen in Limburg precies wat je zoekt! Bij Breebronne verblijf je in luxe accommodaties aan het water of midden in het bos, geschikt voor maximaal 6 personen. En voor ultieme ontspanning bieden we ook nog huizen met bubbelbad of opgietsauna aan. Laat het genieten maar beginnen! Voor een unieke ervaring bieden we tevens ingerichte en huisdiervriendelijke tenten aan voor maximaal 6 personen. Kortom, een accommodatie vormt de perfecte uitvalsbasis om samen met jouw trouwe hond het Limburgse landschap te verkennen.

 

Boek hier een vakantie op ons huisdiervriendelijke park ⤵

 

Ontdek samen met je viervoeter de wandelplekken in de buurt!

Wil je tijdens je vakantie even het park verlaten en het mooie Limburg ontdekken? Er zijn verschillende wandelroutes gelegen in natuurgebieden die zeer geschikt zijn voor een wandeling met je hond. In de Schadijkse Bossen is er bijvoorbeeld een mooie wandelroute van 2,5 km waar je hond lekker vrij mag rondlopen. De omgeving is heuvelachtig vanwege oude stuifduinen en verder kom je hier heide en naaldbomen tegen. Landgoed Hamart is ook echt een aanrader voor een wandeling samen met je hond. Neem een kijkje bij één van Nederlands grootste grafheuvels door de aangegeven wandelroute te volgen. Let wel op dat je hond hier aangelijnd moet zijn. 

 
  Hondenstrand

  Op ons vakantiepark in Limburg hebben wij een speciaal hondenstrand waar je hond kan genieten van het water en even lekker kan uitrazen. 

  Nabij wandelgebieden

  In de Schadijkse Bossen en Landgoed de Hamart kun je een prachtige wandeling maken. Ontdek samen met je hond de prachtige natuur van Limburg. 

  Huisdiervriendelijke kampeerplaatsen

  Je vakantie is natuurlijk niet compleet zonder je geliefde hond. Onze kampeerplaatsen en accommodaties zijn daarom speciaal ingericht voor huisdieren. 

 
 
 
 

Wat eerdere hondenliefhebbers ons vroegen:

🐾 Mag mijn hond zwemmen in de recreatieplas?

Honden zijn alleen welkom in het zwemwater op het speciaal ingerichte hondenstrand. Daar kunnen ze lekker spelen en zwemmen. 

 

🐾 Hoeveel honden mogen er mee naar Breebronne?

Op elke kampeerplek kunnen maximaal 2 harige vriendjes mee op avontuur. In een vakantiewoning is er plek voor 1 viervoeter om samen te genieten.

 

🐾 Mag mijn hond uitgelaten worden op het park?

Uitlaten is mogelijk op het hondenveld of buiten het park. Je hond kan dus vrij rondrennen en verkennen, terwijl jullie samen van de buitenlucht genieten.