Vakantiepark BreeBronne
Vakantiepark Limburg met zwembad

Vakantiepark in Limburg met zwembad

 • Grote binnenspeeltuin
 • Binnenzwembad
 • Geschikt voor families

Beleef waterpret op ons vakantiepark in Limburg met zwembad

Een vakantie an sich is natuurlijk al een feestje. Maar een zwembad maakt je vakantie net een stukje completer. BreeBronne is een vakantiepark in Limburg met een zwembad waar je uren waterpret beleeft. Niet alleen voor de kinderen is dit leuk, maar ook voor de ouders, opa's en oma's. Roetsj van de familieglijbaan, ontspan in het bubbelbad en laat de kleintjes genieten in het grote peuterbad. Na een dag vol waterpret geniet je van een bijzondere overnachting in Limburg in één van onze accommodaties of op een ruime kampeerplek. Wat heeft jouw voorkeur?

Overnachten bij Vakantiepark BreeBronne

Op onze camping in Noord-Limburg met zwembad bepaal jij hoe je wilt overnachten. Wil je een ligging aan het water of juist in het bos? Beide is mogelijk! Onze accommodaties bieden plek aan maximaal 6 personen en bestaan uit luxe villa's, cottages en cubes. Alle gemakken zijn aanwezig, zodat je niets van huis hoeft te missen. Ben je een kampeerliefhebber? Onze kampeerplekken zijn ruim opgezet (80-100 m²) en beschikken over 10 ampère stroomaansluiting, gratis wifi, wateraansluiting, CAI aansluiting en een afvoer. Ook kun je genieten van glamping waarbij je het kampeergevoel beleeft, maar met de luxe en het comfort van een vakantiehuisje. 

Jouw verblijf in het kort:

 • Aan het water of in het bos
 • Luxe vakantiehuizen of glamping
 • Ruime kampeerplekken
 • Honden zijn welkom op de kampeerplekken
 • Gratis wifi

Vind jouw ideale overnachting 

Volop waterpret en meer!

Dat BreeBronne een vakantiepark met een binnenzwembad is moge duidelijk zijn. Met een apart peuterbad, een bubbelbad, een familieglijbaan met daaromheen een kleine ondiepe stroming ben je gegarandeerd van uren waterpret. Maar BreeBronne is meer dan een vakantiepark met zwembad in Nederland. Met mooi weer kun je terecht in ons zwemmeer en relaxen op het zandstrand. De kinderen vermaken zich daarnaast opperbest in de 500m² binnenspeeltuin, met het animatieteam of tijdens een potje minigolf. En voor een smakelijke hap of verkoelend drankje ben je van harte welkom in onze horeca. Niet voor niets is BreeBronne bestempeld als 5-sterren camping. Beleef het zelf!

  Binnenzwembad

  Met goed én slecht weer kun je terecht in ons binnenzwembad. De familieglijbaan, bubbelbad en ondiepe stroming bezorgen jou en de kinderen 100% waterplezier. Aan waterpret geen gebrek!

  Strandbad met zandstrand

  Schijnt het zonnetje? Neem dan een verfrissende duik in ons strandbad. Of strijk neer op het zandstrand met een goed boek. De kinderen maken de mooiste zandkastelen of spetteren er op los.

Wat gasten ons vroegen:

Wat zijn de openingstijden van het zwembad?

Hier vind u onze openingstijden: 

https://www.breebronne.nl/openingstijden

Wat kun je allemaal doen in het zwembad?

Roetsjen van de familiegijbaan, relaxen in het bubbelbad en je laten meevoeren door de kleine en ondiepe stroming rondom de familiegijbaan. En voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Zo kan iedereen veilig genieten van veel waterplezier.