Vakantiepark BreeBronne
Faciliteiten

Ontdek onze faciliteiten

  • Eet en drinkgelegenheden
  • Zwembad en strandbad
  • En nog veel meer faciliteiten

Ontdek de vele facilteiten van BreeBronne

Tijdens je verblijf hoef je niet stil te zitten op Vakantiepark BreeBronne. BreeBonne staat bekend om naar prachtige strandbad waar je heerlijk kan zwemmen en ontspannen. Naast het prachtige strandbad kunt u zich bij slecht weer vermaken in het water van het binnenzwembad. Kinderen kunnen zich daarnaast uren vermaken in de (indoor)speeltuinen. Dat terwijl de ouders heerlijk genieten van een hapje en drankje bij een van de vele horecagelegenheden. Ben jij nieuwsgierig naar alles wat er te doen is op ons 5-sterren park? Ontdek dan hieronder alle faciliteiten!

Bekijk onze faciliteiten ⤵

Swipe naar rechts voor meer informatie →

Algemeen

Fiets- en skelterverhuur

Fietsen mee op vakantie? Dat hoeft niet bij Vakantiepark BreeBronne. Wij verhuren namelijk fietsen waarmee je de prachtige omgeving kunt ontdekken.
Meer

Sanitairgebouw

Verspreid over de camping bevinden zich twee sanitairgebouwen. Alle sanitairgebouwen zijn modern en luxe ingericht en bieden veel privacy.
Meer

Watersport

Tijdens je verblijf bij BreeBronne kan je gebruik maken van onze watersport verhuur. Wij hebben onder andere elektrische waterfietsen en SUP boarden
Meer

Zwemmen

Strandbad

Bouw een enorm zandkasteel, roetsj keer op keer van de meterslange glijbaan of graaf je papa. Wat ga jij doen op ons prachtige zandstrand?
Meer

Binnenzwembad

Ontdek ons verwarmd familiezwembad met een groot peuterbad, een familieglijbaan en daaromheen een kleine, ondiepe stroming. Ook is er een bubbelbad!
Meer

Kinderen

Binnenspeeltuin

Overdekt spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Slecht weer buiten? Kom dan lekker binnen spelen bij onze overdekte speeltuin.
Meer

Fun & Entertainment

Het Fun & entertainment team op Vakantiepark BreeBronne zorgt voor tal van uitdagende, avontuurlijke, gezellige en ontspannen recreatie-activiteiten.
Meer

Minigolf

Op ons vakantiepark kun je gezellig met de kinderen genieten van 18 holes minigolf! Wie gaat er bij jullie winnen?
Meer

Speeltuin

De prachtige ligging maakt BreeBronne uitermate geschikt om lekker de hele dag buiten te zijn en te spelen. Ontdek de nostalgische speeltuin nabij het strand.

Meer

Eten en drinken

Beachbar

Naast het centrumgebouw en uitkijkend over het heldere water is er een beachbar! Een lekker drankje aan het water of even samen borrelen met vrienden?
Meer

Bar 1976

Sfeervolle bar gelegen nabij het water in het centrumgebouw. Wij werken met ambachtelijke streekproducten en de kaart biedt voor ieder wat wils!
Meer

Snackbar

Na een heerlijk dagje strand een lekker hapje eten? Deze direct opeten of toch liever bij de tent of verhuuraccommodatie? Kom hiervoor naar de snackbar.
Meer

Brasserie Ruig

Onze brasserie is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol vakantieplezier, omringd door vrienden en familie.
Meer

Vakantie Supermarkt

De supermarkt is tijdens de vakanties iedere dag vanaf 8.30 uur geopend, dus start elke vakantiedag met heerlijke verse broodjes en croissants.
Meer