Vakantiepark BreeBronne
Vakantiepark met indoor speeltuin

Ontdek de prachtige binnenspeeltuin op ons vakantiepark

 • Ideaal als het weer wat minder is
 • Oppervlakte van 500m2
 • Glijbanen, trampolines en klimwanden

Regen of zonneschijn, altijd speelplezier in onze indoor speeltuin

Ben je op zoek naar een geweldige plek waar kinderen zich kunnen vermaken, ongeacht het weer buiten? Stap dan binnen in de indoor speeltuin op ons vakantiepark, waar kinderen kunnen spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden! Of het nu regent, stormt of zelfs sneeuwt, de indoor speeltuin op onze 5-sterren camping biedt een veilige en gezellige omgeving waar kinderen kunnen genieten van eindeloos veel plezier!

Een sfeerimpressie van onze indoor speeltuin ūüďł

Een prachtig speelparadijs

Bij ons vinden kinderen een waar paradijs vol avontuurlijke mogelijkheden. Ze kunnen hun energie kwijt terwijl ze van de ene attractie naar de andere rennen. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze zich vermaken met onze diverse speeltoestellen. Ze kunnen springen op de trampolines, uitdagende klimwanden bedwingen, spelen in de ballenbak, spannende tunnels doorkruisen en zelfs met volle snelheid naar beneden glijden op onze kleurrijke glijbanen. 

Een greep uit de voordelen¬†‚§Ķ

 • Weersbestendigheid
 • Fysieke activiteit voor kinderen
 • Sociale interactie
 • Gemak voor ouders

Over onze indoor speeltuin

  Oppervlakte van 500m²
  Kinderen t/m 12 jaar
  Glijbanen en ballenbak
  Klimwanden en trampolines

Neem een kijkje in onze indoor speeltuin

Wat eerdere gasten ons vroegen¬†‚§Ķ

Is de binnenspeeltuin op de camping veilig?

Is er een zitruimte voor ouders wanneer de kinderen spelen in de speeltuin?

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Overal speelplezier 

Naast onze fantastische overdekte speeltuin hebben we nog meer geweldige faciliteiten op onze familiecamping om het speelplezier van kinderen te vergroten. We hebben ook een fantastische buitenspeeltuin, waar kinderen kunnen genieten van de frisse lucht terwijl ze zich vermaken met diverse speeltoestellen. Voor wat verkoeling en waterpret hebben we ook een binnenzwembad waar kinderen kunnen spetteren, spelen en zwemmen. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een prachtig strandbad waar kinderen hun verbeelding kunnen laten gaan terwijl ze in het zand spelen en zandkastelen bouwen. Dit geeft kinderen een unieke speelervaring! Naast de faciliteiten voor kinderen op ons park liggen wij ook dicht bij Toverland. Dit magische attractiepark is ook zeker een bezoek waard!