Vakantiepark BreeBronne
Vakantiepark met recreatieplas

Vakantiepark met recreatieplas

  • Strandmeer met eigen zandstrand
  • Gelegen in het Limburgse landschap
  • Beoordeeld met 5 sterren

Vakantie vieren op een vakantiepark met een recreatieplas

Vakantie vieren is natuurlijk al een feestje, maar een vakantiepark waar je uren waterpret kunt beleven is extra leuk! BreeBronne is een vakantiepark met een recreatieplas gelegen in het Noord-Limburgse Maasbree. Kinderen kunnen hier naar hartelust spelen, zwemmen en van de meterslange glijbaan roetsjen. Ondertussen geniet jij als ouder lekker op het zandstrand of bij de beachbar waar je uitkijkt over het water. Op ons familiepark is het mogelijk te overnachten in een luxe accommodatie of te kamperen op onze ruime kampeerplekken. Zien we je binnenkort op ons vakantiepark met een recreatieplas?

Genieten van de recreatieplas en nog meer

Dat je je uren kunt vermaken op onze camping met recreatieplas is duidelijk. Maar BreeBronne heeft nog veel meer te bieden. Niet voor niets zijn wij beoordeeld met 5 sterren van de ANWB. Zo vermaak je je opperbest in ons binnenzwembad met familieglijbaan en bubbelbad, klimmen en klauteren de kinderen erop los in de binnenspeeltuin, beleven de leukste avonturen met het animatieteam of crossen met een skelter over het terrein. Ook kun je met het gezin gezellig een potje minigolfen op de 18 holes minigolfbaan. Wie gaat er winnen? Na een heerlijke dag vol speelplezier kun je plaatsnemen in onze brasserie of beachbar. Dat wordt smullen!

Overnachten op een camping met zwemmeer

Of je nu wilt kamperen of een woning wilt huren, op onze camping met zwemmeer is beide mogelijk. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (80-100 m²) en voorzien van 10 ampère stroomaansluiting, gratis wifi, wateraansluiting, CAI aansluiting en een afvoer. Liever genieten van extra luxe en comfort? Kies dan voor een vakantiewoning, zoals een boscube of villa, woning aan het water of een safaritent. Onze accommodaties bieden plek aan maximaal 8 personen en zijn volledig ingericht. Je hond is toegestaan op enkele kampeerplaatsen en in een aantal accommodaties. Wij verwelkomen jullie graag voor een weekend of langere vakantie op onze camping aan een recreatieplas.

Jouw verblijf in het kort:

  • Standaard- en comfortplaatsen
  • Vakantiehuizen in het bos of aan het water
  • Luxe glampingaccommodaties
  • Plek voor maximaal 8 personen
  • Huisdieren zijn welkom

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Is de recreatieplas geschikt voor kinderen?

Ons vakantiepark met recreatieplas is zeker geschikt voor kinderen. Het strandmeer heeft een geleidelijk toenemende diepte en een drijflijn op het punt waar het dieper wordt dan 1.40 meter. Speciaal voor de kleintjes is er een ondiepe kinderbaai waar ze zorgeloos kunnen spelen. Let op: wij adviseren om waterschoenen te dragen, ivm de aanwezige scherpe zoetwatermossel. 

Zijn honden ook welkom op het park?

In sommige accommodaties en op enkele kampeerplaatsen is uw hond van harte welkom. Geef dit aan bij de boeking en wij zoeken een geschikt verblijf. Er geldt een maximum van 2 honden voor campingplaatsen en 1 hond per vakantiewoning.  Wil je meer meer informatie? Neem contact met ons op!