Vakantiepark BreeBronne
Ass. Manager Food & Beverage

Ass. Manager Food & Beverage

Ass. Manager Food & Beverage

Á la carte eten bij de bistro met terras, een pizza bij Mamma Italia, een snack of cocktail bij de beachbar, koffie met een croissant bij de supermarkt, een kleine hap op het foodplaza en als toetje een ijsje bij de ijssalon, we bieden een grote verscheidenheid aan eten en drinken aan.

Als Assistent Manager F&B ben je, samen met de Manager F&B en Supervisors F&B, de spil binnen de diverse horecagelegenheden op het vakantiepark. Organiseren, plannen en gastvrijheid zijn woorden die je prikkelen en waarin je uitblinkt. Als Assistent Manager F&B zorg je ervoor dat de gehele F&B organisatie als een geoliede machine werkt, waarbij de gast centraal staat. Samen met de Manager F&B zet je de lijnen uit, zorg je voor de planning en ondersteun je de Manager F&B in de dagelijkse werkzaamheden.

In het hoogseizoen ben je met name bezig met het aansturen, organiseren en faciliteren van het F&B team, zodat de gasten het ‘beleef het bijzondere’ gevoel optimaal ervaren. Je weet overzicht te houden en anticipeert snel maar doordacht. In het midden- en laagseizoen zorg je ervoor dat de organisatie klaargestoomd en verder geoptimaliseerd wordt voor het volgende hoogseizoen. Het afgelopen seizoen wordt geëvalueerd en indien nodig worden er zaken gewijzigd dan wel bijgestuurd. Nieuwe plannen worden gemaakt en geïmplementeerd en tevens loopt de bedrijfsvoering ook gewoon door.

Samen met het F&B team zorg je ervoor dat collega’s continue opgeleid worden om onze gasten altijd een optimale service te kunnen bieden.

Je geeft in het hoogseizoen leiding aan een team van 50-70 medewerkers en je rapporteert aan de Manager F&B. Uiteraard ben je niet bang om de handjes zelf uit de mouwen te steken!

 
 
 
 

Ben jij?

 • In het bezig van minimaal een MBO niveau 4 diploma in de richting van Horeca en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie met kennis van de HACCP-richtlijnen;
 • Kundig en gastvrij van top tot teen, zodat zowel de gasten als de medewerkers een brede glimlach op hun gezicht hebben;
 • Gemotiveerd, enthousiast en sterk in plannen & organiseren;
 • In het bezit van goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Cijfermatig goed onderlegd;
 • Op zoek naar een bedrijf met uniek karakter en een familiare sfeer.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vereiste bij indiensttreding.

Dan bieden we jou:

 • Een jaarcontract op basis van 38 uur gemiddeld (fulltime), waarbij het kan zijn dat je in het laagseizoen minder uren werkt en in het hoogseizoen meer uren;
 • Een marktconform salaris in schaal 7 (tussen EUR 2.833,62 – EUR 3.516,43 bruto per maand op basis van fulltime) op basis van je kennis en ervaring (conform cao recreatie);
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis op basis van fulltime;
 • Een unieke werkplek op een prachtig vakantiepark met korte lijnen, informele werksfeer, een gedreven en gezellig team en een loyale werkgever.
 • Groeimogelijkheden en dan bedoelen we niet in de breedte!

Zin in dit avontuur?

Stuur je gegevens, in welke vorm dan ook, naar Yvonne Peters (HR adviseur) ypeters@hermansgroep.com

Vragen? Stuur Yvonne een mailtje of bel naar 077- 465 2360.  

Of vul ons sollicitatieformulier in:

 

Stuur je gegevens, in welke vorm dan ook, naar Yvonne Peters (HR adviseur) ypeters@hermansgroep.com

Hier vind je ons ⤵

 

Dit is BreeBronne ⤵

 

Bekijk onze andere vacatures ⤵