Holiday park BreeBronne

Bos Cottage

 
 • Vakantiewoning aan het water of in het bos
 • Modern design en luxe uitgevoerd
 • 4 tot 6 personen
 
 

Verblijf in een luxe Bos Cottage

De Bos Cottage valt op door de buitengevel uitgevoerd in een combinatie van hout en zink. Deze warme uitstraling maakt van deze woning een opvaller. De grote raampartijen zorgen voor veel licht waardoor de Bos Cottage van binnen ruim en licht aan voelt.

Je vind de Bos Cottage midden tussen de bomen in het groenste gedeelte van ons park. De Bos Cottage is beschikbaar voor 4 tot 6 personen. Ook huisdieren zijn in de Bos Cottage van harte welkom.

De Bos Cottage is luxe en volledig uitgerust met onder andere airco voor koelen en verwarmen en een kokendwater kraan 

Vakantie bij BreeBronne is vertier voor alle leeftijden

De kinderen klimmen en klauteren in de 500 m² binnenspeeltuin, beleven leuke avonturen met het Fun & Entertainmentteam, bouwen de mooiste zandkastelen op ons eigen zandstrand of spetteren in het binnen zwembad met glijbaan en bubbelbad. Ondertussen geniet jij van een lekker hapje en/of drankje in een van onze horecagelegenheden. Bij BreeBronne houdt het vertier niet op! Ook in de omgeving is veel te doen voor kinderen. Zo zijn er diverse familieparken, zoals Toverland en Fun Forest Venlo. Het ontbreekt jullie dus aan niets!

 
 
  Volledig ingericht

  Onze vakantiehuizen in Noord-Limburg beschikken over een sfeervolle living, complete keuken, luxe badkamer, comfortabele bedden en een overdekt terras met meubilair.

  Aan het water of in het bos

  Of je voorkeur voor een verblijf nu uitgaat naar het water of in het bos, beide is mogelijk! Je geniet hoe dan ook van prachtige uitzichten vanuit onze vakantiewoningen. 

  Voor jong en oud

  Niet alleen de kinderen, maar ook ouders genieten van de vele parkfaciliteiten. Heerlijk borrelen op het terras van de bistro of relaxen op het zandstrand terwijl de kids zich vermaken in het zwembad of de speeltuin!

Ontdek onze andere verblijfsmogelijkheden ⤵