Vakantiepark BreeBronne

Bos Cube

 • Vakantiewoning aan het water of in het bos
 • Modern design en luxe uitgevoerd
 • 4 tot 6 personen

Verblijf in een luxe Bos Cube

Onze Bos Cube is herkenbaar aan het strakke en moderne design. De combinatie met het zeer grote terras geeft deze woning het ultieme vakantie gevoel. 

Je vind de Bos Cube gesitueerd aan het water of midden in het groen. De Bos Cube is beschikbaar voor 2 tot 5 personen. Ook huisdieren zijn welkom in de Bos Cube.

De Bos Cube is luxe en volledig uitgerust met onder andere airco voor koelen en verwarmen en een kokendwater kraan. Beide slaapkamers hebben ieder hun eigen badkamer.

Vakantie bij BreeBronne is vertier voor alle leeftijden

De kinderen klimmen en klauteren in de 500 m² binnenspeeltuin, beleven leuke avonturen met het Fun & Entertainmentteam, bouwen de mooiste zandkastelen op ons eigen zandstrand of spetteren in het binnen zwembad met glijbaan en bubbelbad. Ondertussen geniet jij van een lekker hapje en/of drankje in een van onze horecagelegenheden. Bij BreeBronne houdt het vertier niet op! Ook in de omgeving is veel te doen voor kinderen. Zo zijn er diverse familieparken, zoals Toverland en Fun Forest Venlo. Het ontbreekt jullie dus aan niets!

  Volledig ingericht

  Onze vakantiehuizen in Noord-Limburg beschikken over een sfeervolle living, complete keuken, luxe badkamer, comfortabele bedden en een overdekt terras met meubilair.

  Aan het water of in het bos

  Of je voorkeur voor een verblijf nu uitgaat naar het water of in het bos, beide is mogelijk! Je geniet hoe dan ook van prachtige uitzichten vanuit onze vakantiewoningen. 

  Voor jong en oud

  Niet alleen de kinderen, maar ook ouders genieten van de vele parkfaciliteiten. Heerlijk borrelen op het terras van de brasserie of relaxen op het zandstrand terwijl de kids zich vermaken in het zwembad of de speeltuin!

Ontdek onze andere verblijfsmogelijkheden ⤵