Vakantiepark BreeBronne
Vakantiewoningen

Bos Villa

 
 • Vakantiewoning aan het water of in het bos
 • Modern design en luxe uitgevoerd
 • 4 tot 6 personen
 
 

Verblijf in een luxe Bos Villa

Onze Bos Villa kenmerkt zich door de open ruimte en grote glazen gevels. Dit gevoel van licht en ruimte in combinatie met de luxe afwerking maakt deze woning oprecht een villa. Het ruime terras maakt het ultieme luxe vakantiegevoel compleet.

Je vind de Bos Villa gesitueerd aan het water of midden in onze prachtige groene omgeving. De Bos Villa is beschikbaar voor 4 tot 8 personen. Ook huisdieren zijn welkom in de Bos Villa.

De Bos Villa is luxe en volledig uitgerust met onder andere airco voor koelen en verwarmen en een kokendwater kraan.

Vakantie bij BreeBronne is vertier voor alle leeftijden

De kinderen klimmen en klauteren in de 500 m² binnenspeeltuin, beleven leuke avonturen met het Fun & Entertainmentteam, bouwen de mooiste zandkastelen op ons eigen zandstrand of spetteren in het binnen zwembad met glijbaan en bubbelbad. Ondertussen geniet jij van een lekker hapje en/of drankje in een van onze horecagelegenheden. Bij BreeBronne houdt het vertier niet op! Ook in de omgeving is veel te doen voor kinderen. Zo zijn er diverse familieparken, zoals Toverland en Fun Forest Venlo. Het ontbreekt jullie dus aan niets!

 
 
  Volledig ingericht

  Onze vakantiehuizen in Noord-Limburg beschikken over een sfeervolle living, complete keuken, luxe badkamer, comfortabele bedden en een overdekt terras met meubilair.

  Aan het water of in het bos

  Of je voorkeur voor een verblijf nu uitgaat naar het water of in het bos, beide is mogelijk! Je geniet hoe dan ook van prachtige uitzichten vanuit onze vakantiewoningen. 

  Voor jong en oud

  Niet alleen de kinderen, maar ook ouders genieten van de vele parkfaciliteiten. Heerlijk borrelen op het terras van de bistro of relaxen op het zandstrand terwijl de kids zich vermaken in het zwembad of de speeltuin!

Ontdek onze andere verblijfsmogelijkheden ⤵