Vakantiepark BreeBronne
Vacatures
  • Strandbad
  • 500 m2 binnenspeeltuin
  • Binnenzwembad

Geniet van een dagje BreeBronne

Bouw een enorm zandkasteel, roetsj keer op keer van de meterslange glijbaan of graaf je papa in terwijl hij lekker bruin ligt te bakken. De mogelijkheden op zo’n mooi strand zijn onbeperkt. Voor verkoeling spring je in het kraakheldere water of pak je een drankje in onze Beachbar.

Het strandbad heeft een geleidelijk toenemende diepte en een drijflijn op het punt waar het dieper wordt dan 1.40 meter. Ook is er een speciale ondiepe kinderbaai waarin zorgeloos gespeeld kan worden; veiligheid voor alles!

Om de kwaliteit van het strandbad te waarborgen controleert Waterschap Limburg het water tijdens het zwemwaterseizoen. 

Tijdens het zomerseizoen is ons strandbad ook te bezoeken voor gasten van buiten het park. In de periode van 1 mei tot en met 30 september is ons strandbad geopend. Voor gasten die niet verblijven op Vakantiepark BreeBronne is er afhankelijk van onze bezetting een daglimiet. Wil je zeker zijn van toegang tot het strandbad dan adviseren we je alvast een entreeticket online te bestellen.  Behalve toegang tot het strandbad mag je tevens gebruik maken van onze 500m2 binnenspeeltuin

 

Entree kinderen tot 2 jaar gratis

Entree kinderen 2 tot en met 12 jaar € 7,50

Entree vanaf 13 jaar € 8,50

Tot en met 1 september ontvang je € 2,50 korting per persoon op een combinatie van entree dagstrand & minigolf. Vanaf 12 jaar betaal je € 12,50 i.p.v. € 15,00. Kinderen van 2 tot 12 jaar betalen € 11,50 i.p.v. € 14,00

 

Via onderstaande kalender boek je eenvoudig jouw E-ticket. Op moment dat jouw gewenste E-ticket niet in het overzicht vermeld staat dan hebben wij helaas geen vrije capaciteit meer.