Ferienpark BreeBronne
Beleef het bijzondere

Comfortplaats West CPW

Beschikbaarheid en prijs

Omschrijving

Comfortplaats West CPW

De tentrits openritsen of de deur van je camper of caravan opengooien en daar is het, de frisse lucht die je begroet. Kamperen, dat is gewoon buiten zijn. Hier draait alles om buiten eten en drinken, een goed boek lezen in de open lucht en samen spelletjes spelen. Tijd om die telefoon aan de kant te leggen en even weg te zijn van de dagelijkse drukte. Het is het moment om echt samen te zijn en aandacht voor elkaar te hebben. Gewoon genieten van de rust, de gezelligheid en de prachtige omgeving, want BreeBronne ligt te midden van natuur en avontuur.

Alle comfortplaatsen hebben standaard 10 Ampère stroom. De plaatsen hebben allemaal een eigen watertappunt en waterafvoer en er is tv-aansluiting door middel van DVB-T. Het gebruik van sanitair is gratis in het sanitairgebouw.

 

Voorzieningen

Kamperen

 1. Gratis Wi-Fi
 2. Huisdier toegestaan
 3. Waterafvoer
 4. CAI - aansluiting
 5. 10 ampère stroomaansluiting
 6. Wateraansluiting; drukknop, u kunt hier geen slang op koppelen

113 recensies


 1. 8,8

  Super camping. Nergens een dergelijke mooi sanitair aangetroffen.

  Mei 2023 - Jacques D.

 2. 7,7

  .

  Mei 2023 - Michael H.

 3. 9

  Sehr gut

  Mei 2023 - Raymond A.

 4. 9,4

  Es war toll. :) Wir kommen wieder.

  Mei 2023 - Veronika P.

 5. 8,1

  Leuk! De kinderen van 13, 10 en 7 zagen we weinig. Misschien activiteiten zoals suppen en mini golven gratis maken. Je betaald immers al genoeg. Fijn dat de wc muren van steen zijn en de deuren tot aan de grond. Ik hoef mijn buurman/vrouw niet te zien of horen. Wel kan er in de avond laat nog een extra schoon maak ronde plaats vinden. En er moet beter op geluid gelet worden. Dat het park om 22:30 uur ook echt stil is.

  Mei 2023 - Kim v.

 6. 8

  Het verblijf was prima. We hebben ons goed vermaakt. Het was druk vanwege het Pinksterweekend, maar hebben daar verder geen hinder van ondervonden.

  Mei 2023 - Ron G.

 7. 8,3

  verblijf was prima, enige minpunt was frietzaak. er stonden 2 onervaren krachten die het niet bolgewerkt kregen. soms is het beter iets niet aan te bieden als er geen personeel etc is die het kan draaien. nu werd het als zeer slecht ervaren (foutieve leveringen, koude friet, koude (bevroren) snacks, geen kennis van snacks of hoe iets gepresenteerd dient te worden (frikandel speciaal zonder frik in te snijden/ rode uienringen als speciaal/niet voldoende saus aanwezig etc etc). dames deden hun best, maar er was totaal geen begeleiding of iemand die hen kon steunen/inleren.

  Mei 2023 - Elke D.

 8. 8,4

  Uns hat der Aufenthalt sehr gut gefallen. Die Plätze sind schön, jedoch ist das Rangieren mit dem Wohnwagen teilweise sehr schwierig, da es zu eng ist. Des Weiteren finde ich den Übernachtungspreis zu hoch, für das was geboten wird.

  Mei 2023 - Sandra V.

 9. 8,3

  Goed

  Mei 2023 - A.

 10. 8

  Wij stonden op een veld met seizoensplekken. Hier kent iedereen elkaar en zaten zelfs bijna op onze plek met zijn allen. Ik zou persoonlijk seizoensplaatsen scheiden van de andere kampeerders

  Mei 2023 - Danielle J.

 11. 7,8

  Top vakantie gehad.

  Mei 2023 - S.

 12. 8,5

  Top

  Mei 2023 - V.

 13. 8,7

  Goed alleen mag er wel vaker iemand gaan kijken in het sanitair gebouw want het was daar vaak een grote troep

  Mei 2023 - bianca t.

 14. 8,3

  Niet mijn soort camping maar met een vriendengroep met kinderen van 5 tot 18 is dit wel een goeie camping. Zij hebben zich prima vermaakt en wij hadden een "achteraf veldje nr 87 tm 90 waar we prima en ruim stonden. Voorzieningen zoals sanitair en winkel waren prima en personeel zeer vriendelijk.

  Mei 2023 - Jim A.

 15. 7,8

  Prima, een fijne camping.

  Mei 2023 - F.