Ferienpark BreeBronne
Beleef het bijzondere

Comfortplaats West CPW

Beschikbaarheid en prijs

Omschrijving

Kampeerplaats in de nabije omgeving van de centrale faciliteiten

De tentrits openritsen of de deur van je camper of caravan opengooien en daar is het, de frisse lucht die je begroet. Kamperen, dat is gewoon buiten zijn. Hier draait alles om buiten eten en drinken, een goed boek lezen in de open lucht en samen spelletjes spelen. Tijd om die telefoon aan de kant te leggen en even weg te zijn van de dagelijkse drukte. Het is het moment om echt samen te zijn en aandacht voor elkaar te hebben. Gewoon genieten van de rust, de gezelligheid en de prachtige omgeving, want BreeBronne ligt te midden van natuur en avontuur.

Alle comfortplaatsen hebben standaard 10 Ampère stroom. De plaatsen hebben allemaal een eigen watertappunt en waterafvoer en er is tv-aansluiting door middel van DVB-T. Het gebruik van sanitair is gratis in het sanitairgebouw.

 

Voorzieningen

Campingstellplätze

 1. Gratis Wi-Fi
 2. Huisdier toegestaan
 3. Waterafvoer
 4. CAI - aansluiting
 5. 10 ampère stroomaansluiting
 6. Wateraansluiting; drukknop, u kunt hier geen slang op koppelen

456 recensies


 1. 9,2

  Buiten het seizoen heeeeerlijk rustig! In het midden van de grasvelden zou een (droog) pad wel fijn zijn. Nu was het drassig. Zwembad was simpel naar huidige maatstaven, maar wel heel erg lekker.

  November 2023 - Fam. v.

 2. 8,3

  Sehr gut.

  November 2023 - Karl Philipp S.

 3. 10

  perfect

  November 2023 - Patrick S.

 4. 8,2

  heerlijk verblijf en zijn in voorjaar weer trug

  November 2023 - Piet S.

 5. 8,6

  Mooi park. Denk, dat het er goed vertoeven is in het hoogseizoen.

  November 2023 - Charles K.

 6. 7,3

  .

  November 2023 - Bulawa D.

 7. 8

  Wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt, wir kommen sehr gerne wieder. Vielleicht könnte man das Animationsprogramm von den Ferien in Deutschland abhängig machen und auch während der Woche anbieten, zumindest in der Nachsaison.

  November 2023 - Martin K.

 8. 9,5

  Verblijf was zeer fijn

  November 2023 - V.

 9. 8,3

  Wir sind immer sehr gerne bei euch. Insbesondere wegen der Herzlichkeit der Mitarbeiter. Es ist noch persönlich- was viele Plätze nicht bieten. Im Schwimmbad riecht es manchmal etwas streng. Das liegt aber wohl an den Besuchern, welche den Ort nicht ordentlich hinterlassen. Achtung: Bei einer der Familienkabinen ist ein Brett lose.

  November 2023 - Sandra S.

 10. 8,7

  Ontzettend leuk gehad! Enigste minpunt was het sanitair gebouw. Erg verouderd en het ruikt er erg onfris en het was erg vaak heel erg vies.

  November 2023 - M.

 11. 7,9

  Als goed ondervonden. Zeer positief => hondvriendelijkheid zonder storend over te komen voor mensen zonder. = grote plus Enkel uitcheken voor 11u met de camper (zeker als er geen volk is deze periode) een grote tegenvaller. Moest dit aangepast worden zonder meerprijs gaat dit als een lopend vuurtje (positief) onder camperaars gaan. Zou zeker een win win zijn.

  November 2023 - N.

 12. 8,9

  verassend aangenaam, had eigenlijk maar voor 2 nachten geboekt maar kinderen vonden het er zo leuk dat we nog een dag hebben bijgeboekt

  November 2023 - Morris D.

 13. 7,6

  Gut

  November 2023 - Marisol O.

 14. 9,3

  Wat een waanzinnig mooie en goede camping! Ik kan alleen maar complimenten geven. Alles ziet er keurig verzorgd, netjes en schoon uit. Het sanitairgebouw was, wanneer we er ook kwamen, altijd zo brandschoon alsof we altijd de eerste bezoeker waren, ondanks het heel slecht weer was waardoor het buiten erg modderig was. Ook het zwembad was top! Zeker voor kinderen garant voor veel vermaak, maar ook voor ons als volwassenen even een lekkere duik. Mooi aangelegd en altijd brandschoon. Eventueel een (stoom)sauna voor de koude dagen zou nog een extra aanwinst kunnen zijn, maar echt gemist hebben we het ook niet. Ook een groot compliment voor de meneer van de receptie. Zo ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Of we nou kaartjes geprint wilden hebben voor een voorstelling, of kwamen omdat ons kampeerveld blank stond van het regenwater, hij hielp ons meteen en maakte nergens een probleem van, en alles met de meest vriendelijke glimlach. Hij had zelfs onthouden dat we naar een voorstelling zouden gaan, en vroeg op een later moment hoe het was geweest, echt een topper! Enige wat jammer was was de beperkte openingstijden van de supermarkt waardoor we eigenlijk steeds net te laat waren, en dat maar 1 van de 4 horeca voorzieningen open was. We waren ook erg benieuwd geweest naar de beachbar en het pasta restaurant. Maar dit gaan we zeker van de zomer alsnog ontdekken!

  Oktober 2023 - Bjorn F.

 15. 8,4

  Mooi paek

  Oktober 2023 - Huub W.