Vakantiepark BreeBronne
Beleef het bijzondere

Standaardplaats Oost SPO

Beschikbaarheid en prijs

Omschrijving

Standaardplaats Oost SPO

 

Voorzieningen

Campingstellplätze

 1. Gratis Wi-Fi
 2. Huisdier toegestaan
 3. Centraal waterpunt
 4. Centraal afvoerpunt
 5. 10 ampère stroomaansluiting

35 recensies


 1. 10

  Sehr gut kommen gern wieder

  Oktober 2023 - Sascha B.

 2. 7,9

  👍Gut

  Oktober 2023 - Danny D.

 3. 9,1

  Sehr toll war es, das Wasser im Schwimmbad vielleicht etwas kühl…

  Augustus 2023 - Anja H.

 4. 8,8

  Mooi park, aardig personeel, leuke dingen om te doen. Alleen graag de kuilen in de weg op sommige stukken opvullen.

  Augustus 2023 - René W.

 5. 8,7

  Dagstrand voor onze kleinkinderen perfect Binnenspeelhal gaat net Verder op en top genoten

  Augustus 2023 - Jan N.

 6. 7,5

  Prima

  Augustus 2023 - Mieke L.

 7. 7,8

  Hele fijne vakantie gehad en zijn zeker van plan om terug te komen.

  Augustus 2023 - nick w.

 8. 7,7

  Prima

  Augustus 2023 - Zelissen .

 9. 8,7

  We hebben een hele fijne tijd gehad!

  Augustus 2023 - Casper D.

 10. 6,9

  Es geht so - wir sind einen Tag früher als geplant abgereist. Das Sanitätsgebäude Ost war bei jedem Aufsuchen leider nicht sauber bzw. es hat stets nach Bahnhofsklo gerochen. Abgesehen davon war es auch etwas weit weg. Nur zwei Waschhäuser bei einem Campingplatz der Größe? Der Standardplatz Ost wirkt wie ein Militärlager mit den grünen Mietzelten und damit irgendwie wenig einladend. Der See lädt ebenfalls nicht wirklich zum Baden ein.

  Augustus 2023 - Moritz F.

 11. 8,3

  Sehr gut

  Augustus 2023 - Judith P.

 12. 6,3

  Wij hebben niet zo fijn verblijf gehad. We hadden een veldje geboekt wat bewust hondenbrood zou zijn ivm onze dochter. Na 2 keer gemeld te hebben bij de receptie krijgen wij vanmorgen bij het uitchecken pas te horen dat het veldje helemaal niet hondenvrij is. Er staat duidelijk op alle plattegronden en info dat er op veld oost geen honden mogen. En volgens de jongen bij de uitcheck mocht het wel. Ook hebben we meerdere malen aangegeven dat er een putdeksel ( 3 grondtegels) kapot zijn op het speelveld. Als kinderen erop gingen staan zakten ze erdoor. Gelukkig heeft niemand iets gebroken maar er was tot aan vanmorgen nog niks aan gedaan. Zelfs niet eens even komen kijken. En daarnaast kregen wij afgelopen week ineens telefoon van de receptie en werd ons niet zo vriendelijk gezegd dat onze auto weer op het veld stond. Terwijl we niet eens op de camping waren. We zouden ook al 2 keer gewaarschuwd zijn maar dat is ook niet waar. Wij hebben zelf aangegeven dat onze auto bij de caravan stond ivm de harde regen zodat we snel onze spullen kwijt konden. Daar zou toen de volgende dag iemand voor komen om te overleggen en die is nooit geweest. De wegen op het park zijn aan de oostkant zeeeer slecht. Het pluinpad naar oost toe en ook het “asfalt” rond om het sanitair gebouw en helemaal tot aan het luchtkussen. Al met al dus geen hele fijne vakantie gehad. Wel qua gezelligheid maar zeker niet qua park. Zeker geen 5 sterren waard. Maar ik zal dat ook in mijn reviews wel aangeven.

  Augustus 2023 - Peter V.

 13. 8,7

  Heel goed

  Augustus 2023 - Maurice N.

 14. 5,7

  De wegen zijn heel erg slecht(gaten), en bij regen een modderpoel. Er zaten honden in de verhuur tenten, terwijl het veld hondenvrij is...

  Augustus 2023 - Marit G.

 15. 8,3

  gut

  Augustus 2023 - Cheryl K.