Vakantiepark BreeBronne
Supervisor keuken (kok)

Kok

Kok 24 - 38 uur

Koken op een vijf sterren vakantiepark!

Als kok bij Vakantiepark BreeBronne heb je een veelzijdige functie, krijg je volop de kans om verder te groeien en de mogelijkheid om mee te denken aan ontwikkelingen binnen onze horeca afdeling.

Samen met de Chef-Kok bereid je de lekkerste gerechten voor onze gasten. Lunch of diner, je weet van elk gerecht iets bijzonders te maken.

Onder leiding van en samen met de Chef-Kok zorg je ervoor dat het op rolletjes verloopt in de keuken, zodat de gerechten snel en kwalitatief goed bij onze gasten op tafel komen.


Je weet overzicht te houden op piekmomenten, werkt gestructureerd en hygiënisch
. Op dag basis ben je verantwoordelijk voor de voedselveiligheid, kwaliteit en waste.

Daarnaast neem je de verantwoordelijkheid voor de ontvangst en controle van goederen, en rapporteer je eventuele tekortkomingen in apparatuur of voorraadniveaus aan de Chef-Kok.

Op momenten dat de Chef-Kok niet aanwezig is, neem jij de touwtjes in handen en stuur je keukenmedewerkers aan. Je neemt de dag(planning) door en houdt de drukte qua reserveringen nauwkeurig bij en speelt hier op in.

Voor deze vacature is het aantal contracturen flexibel. Ook wanneer je op zoek bent naar een parttime functie in de horeca ben je van harte welkom!

Vakantiepark BreeBronne is een groeiende organisatie met als slogan “Beleef het bijzondere” en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

 
 
 

Kok

 

Ben jij?

  • In het bezit van een koks diploma (minimaal niveau 2);

  • Gemotiveerd, enthousiast en communicatief sterk in het Nederlands;

  • Proactief, stress bestendig en in staat om onder druk te presteren;

  • Goed in multitasken en kun je prioriteiten stellen tijdens piekmomenten;

  • Iemand die graag meedenkt over hoe het nog beter kan;

  • Op zoek naar een bedrijf met uniek karakter en een familiare sfeer;

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vereiste bij indiensttreding.

Dan bieden wij jou:

  • Een jaarcontract, met de intentie tot een langdurige samenwerking;
  • Een maandelijks rooster
  • Een marktconform salaris in schaal 5 (tussen EUR 2.324,46 – EUR 2.831,34 bruto per maand op basis van fulltime) op basis van je kennis en ervaring (conform cao recreatie);
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis op basis van een fulltime dienstverband;
  • Compensatie uren voor elk uur dat je op feestdagen werkt;
  • Een unieke werkplek waar de keuken tot 20:00 uur open is, op een prachtig vakantiepark met korte lijnen, informele werksfeer, een gedreven en gezellig team en een loyale werkgever;
  • Reiskostenvergoeding à €0,23 per km;
  • Zondag toeslag welke maandelijks wordt uitbetaald;
  • Gratis toegang of korting met je personeelspas bij diverse faciliteiten van de Hermans Groep, ook voor gezinsleden;

Zin in dit avontuur?

Stuur je gegevens, in welke vorm dan ook, naar Kyra Tax (Manager Food & Beverage) ktax@breebronne.nl

Vragen? Stuur Kyra een mailtje of bel naar +31(0)77- 465 23 60.  

Of vul ons sollicitatieformulier in:

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Hier vind je ons ⤵

 

Dit is BreeBronne ⤵

 

Bekijk onze andere vacatures ⤵