Zoek & boek

Home » Omgeving

Omgeving

Ballorig

Op zoek naar een leuke uitje voor het hele gezin? Met je kinderen een dagje naar indoor speelparadijs Ballorig Venlo staat garant voor een gezellige, leuke dag vol plezier en ook vol lichaamsbeweging.

Fun Valley Maastricht

Bij Fun Valley is het elke dag vakantie! Fun Valley is een groot recreatiepark met veel mogelijkheden.

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen – een park om lief te hebben

Limburgs museum

In het Limburgs Museum maak je een spannende ontdekkingstocht door de tijd. Zoek de geheime gangen in het kasteel, kijk in de ogen van een Romein en waan je in de wereld van de prehistorische mensen.

Watersportschool Frissen

Watersportschool Frissen verhuurt zeilboten, motorboten en sloepen. Ontdek de Maasplassen tijdens een dagje varen. Huur een kano, sloep, zeilboot of motorbootje en maak er een heerlijke dag op het water van.

Voetgolf International

De voetgolf baan is aangelegd op een 3,8 hectare groot park. Dit mooie park maakte onderdeel uit van het Relax en Health gedeelte tijdens de Floriade in 2012. Er zijn 18 verschillende holes met ieder zijn eigen karakter gerealiseerd.

Taurus World of Adventure

Bij Taurus World of Adventure beleef je verschillende avonturen voor het hele gezin, zoals het unieke Adventure Golf in vervallen tempel ruïnes, een jungle met T-Rex en geheimzinnige grotten.

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

Reviews