Vakantiepark BreeBronne
Supervisor Food & Beverage

Supervisor Food & Beverage

Supervisor Food & Beverage

Á la carte eten bij de bistro met terras, een pizza bij Mamma Italia, een snack of cocktail bij de beachbar, koffie met een croissant bij de supermarkt, een kleine hap op het foodplaza en als toetje een ijsje bij de ijssalon, we bieden een grote verscheidenheid aan eten en drinken aan.

Als supervisor F&B ben je, samen met het F&B team (Manager F&B, Assistent Manager F&B en collega Supervisors F&B), de spil binnen de diverse horecagelegenheden op het vakantiepark. Shinen, organiseren en gastvrijheid zijn woorden die je prikkelen en waarin je uitblinkt. Je zorgt ervoor dat onze gasten het ‘beleef het bijzondere’ gevoel optimaal ervaren. Je doet dit met een glimlach en bent de perfecte ondersteuning voor de collega’s op de werkvloer.

In het hoogseizoen ben je met name bezig met het aansturen van de verschillende horecagelegenheden en zorg je ervoor dat je collega’s optimaal hun werk kunnen doen. Je weet ze te motiveren, bij te sturen en te ondersteunen waar nodig. Je houdt overzicht en anticipeert snel. Hebben ze hun dag een keertje niet? Dan maak jij ze aan het lachen!

In het midden- en laagseizoen serveer je zelf de gerechten en drankjes uit. Samen met je collega supervisors en de F&B manager zorg je ervoor dat collega’s opgeleid worden om iedere dag onze gasten een optimale service te kunnen bieden.

Je geeft in het hoogseizoen leiding aan een team van 30-40 medewerkers en je rapporteert aan de  F&B manager. Uiteraard ben je niet bang om de handjes zelf uit de mouwen te steken!

Voor deze vacature is het aantal contracturen flexibel. Ook wanneer je op zoek bent naar een parttime leidinggevende functie in de horeca ben je van harte welkom!

 
 
 
 

Ben jij?

 • Een ervaren supervisor op het gebied van horeca of in een soortgelijke functie, met MBO werk- en denkniveau;
 • Gemotiveerd, enthousiast en communicatief sterk;
 • Kundig en gastvrij van top tot teen;
 • Goed met cijfers en analytisch sterk;
 • Op de hoogte van de HACCP-richtlijnen;
 • Op zoek naar een bedrijf met uniek karakter en een familiare sfeer;
 • Onze nieuwe gangmaker op het jaarlijkse personeelsfeest.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vereiste bij indiensttreding.

Dan bieden we jou:

 • Een jaarcontract waarbij het kan zijn dat je in het laagseizoen minder uren werkt en in het hoogseizoen meer uren;
 • Een marktconform salaris in schaal 6 (tussen EUR 2.479,10 – EUR 3.121,00 bruto per maand op basis van fulltime) op basis van je kennis en ervaring (conform cao recreatie);
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis op basis van fulltime;
 • Een unieke werkplek op een prachtig vakantiepark met korte lijnen, informele werksfeer, een gedreven en gezellig team en een loyale werkgever;

Zin in dit avontuur?

Stuur je gegevens, in welke vorm dan ook, naar Yvonne Peters (HR adviseur) ypeters@hermansgroep.com

Vragen? Stuur Yvonne een mailtje of bel naar 077- 465 2360.  

Of vul ons sollicitatieformulier in:

 

Stuur je gegevens, in welke vorm dan ook, naar Yvonne Peters (HR adviseur) ypeters@hermansgroep.com

Hier vind je ons ⤵

 

Dit is BreeBronne ⤵

 

Bekijk onze andere vacatures ⤵