Vakantiepark BreeBronne
Supervisor Food & Beverage

Supervisor Receptie

Supervisor Receptie

Vakantiepark BreeBronne in Maasbree (Limburg) heeft de perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te spelen, te zwemmen en vooral te genieten. De waterrijke omgeving zal dan ook zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Het vakantiepark staat voor gezellig samen zijn met familie en vrienden, maar zeker ook voor ontmoeten, genieten van streekproducten en uiteraard de bijzondere glamping en accommodaties. Want wie wil er nu niet aan het water slapen!? Beleef het bijzondere in het mooie bosrijke Limburgse landschap waar rust, ruimte en genieten samen komen. Vanaf 2021 mag Vakantiepark BreeBronne zich een 5 sterren camping noemen. Vakantiepark BreeBronne is onderdeel van de Hermans Groep.

Vanwege de snelle groei van vakantiepark BreeBronne zijn we op zoek naar de meest gastvrije

Supervisor receptie
30,4 uur per week

Laat onze gasten het bijzondere beleven door jouw gastvrijheid!


Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en zorgt ervoor dat onze gasten een optimale vakantiebeleving hebben op ons vakantiepark. Vanaf het boekingsproces kom jij in beeld en zorg je ervoor dat de voorpret voor de gast begint.

Tijdens het verblijf van onze gasten zorg je voor een optimale gastbeleving door o.a.:

 • Een vriendelijk en gastvrij welkom;
 • Een vlekkeloze incheck;
 • Een proactieve informatievoorziening over de mogelijkheden op het park en in de omgeving.

Bij het uitchecken zorg je er altijd voor dat de gasten met een goed gevoel ons vakantiepark verlaten. Tussen het in- en uitchecken door beantwoord je de telefoon, mailtjes en vragen van (chalet)gasten. Je neemt (telefonisch) boekingen aan en verwerkt deze in ons boekingssysteem en zorgt ervoor dat de gast tijdig en correct geïnformeerd wordt over de boeking. In het laagseizoen ben je ook verantwoordelijk voor de verhuur van o.a. fietsen, minigolf, skelters etc.


Verder denk je mee aan de verdere ontwikkeling van onze arrangementen en activiteiten op ons vakantiepark. Ook draag je ideeën aan over het blijven binden en boeien van onze gasten, ook na hun verblijf. Je informeert de afdelingen intern over bijzonderheden (late aankomst, extra schoonmaak tussendoor etc.).

Samen met de manager receptie zorg je ervoor dat de afdeling op rolletjes loopt en alle voorbereidingen voor het hoogseizoen getroffen zijn. Je fungeert als leidinggevende op de momenten dat de manager receptie niet aanwezig is. In het hoogseizoen wordt het team aangevuld met oproepkrachten en stagiaires. Je begeleidt, samen met de manager receptie, de stagiaires, zodat ze aan het einde van hun stageperiode een fantastische tijd hebben gehad met een positieve beoordeling.


Samenvattend: een veelzijdige functie waarbij gastvrijheid voorop staat!

 
 
 
 

Ben jij?

 • Een ervaren supervisor receptie in de recreatiebranche (3-5 jaar ervaring);
 • Administratief sterk, gestructureerd en oplossingsgericht;
 • Gastvrij van top tot teen ook als je onder druk staat;
 • Een ster in communiceren (Nederlands, Duits en Engels)
 • Eerlijk, betrouwbaar en loyaal;

Dan bieden wij jou:

 • Een jaarcontract op basis van 30,4 uur gemiddeld, waarbij het kan zijn dat je in het laagseizoen minder uren werkt en in het hoogseizoen meer uren (je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar);
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis op basis van fulltime;
 • Een unieke werkplek op een prachtig vakantiepark met korte lijnen, informele werksfeer, een gedreven en gezellig team en een loyale werkgever;
 • Salaris afgestemd op je kennis en ervaring in schaal 6 (cao recreatie);
 • Leuke (sportieve) activiteiten (volleybal- en tennistoernooi), personeelsfeest, gratis toegang en korting bij de onder de Hermans Groep vallende bedrijven (o.a. Vakantiepark BreeBronne, Ballorig, Fun Valley).

Zin in dit avontuur?

Stuur je gegevens, in welke vorm dan ook, naar Dave Buskes (Manager Receptie) dbuskes@breebronne.nl

Vragen? Stuur Dave een mailtje of bel naar +31(0)77- 465 23 60.  

Of vul ons sollicitatieformulier in:

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Hier vind je ons ⤵

 

Dit is BreeBronne ⤵

 

Bekijk onze andere vacatures ⤵