Home » Werken bij BreeBronne

Werken bij BreeBronne

BreeBronne staat voor gezellig samen zijn met vrienden en familie, maar zeker ook voor ontmoeten, samen bouwen, genieten van streekproducten en uiteraard de bijzondere glamping en verhuurverblijven. Beleef het bijzondere in het mooie bosrijke Limburgs landschap waar rust, ruimte en genieten samen komen. We hechten veel waarde aan een gezellig en gemotiveerd team. Dit heeft al geleid tot een beoordeling van een 4.5* als nieuwkomer door de ANWB in ons eerste jaar! Met al onze ambitieuze plannen gaan we natuurlijk voor de 5*. We kunnen dit uiteraard nooit alleen bereiken en hebben jouw inzet daarbij hard nodig!

Per 01 april 2020 zijn we op zoek naar een:

Zelfstandig werkende kok
(38 uur per week)

Ons park biedt meerdere locaties waar gegeten en gedronken kan worden in een rustgevende en groene omgeving die de perfecte vakantiesfeer uitstraalt. Onze bistro is Frans georiënteerd in een iets hoger segment. Kwaliteit en het werken met eerlijke producten staan hierbij centraal.
In ons nieuw te openen Pizza/Pasta restaurant (voorjaar 2020) willen wij graag onze voorliefde voor Italië delen met jou en vooral met onze gasten.

Voor de bistro zijn we voor de periode van 01 april 2020 tot en met 31 oktober 2020 op zoek naar een gedreven kok die zelfstandige kan werken, sturing kan geven en stuurt op de onderlinge samenwerking tussen de verschillende horecalocaties. Tevens zorg je ervoor dat de basisproducten en voorbereidingen voor het Pizza/Pasta restaurant gereed zijn, zodanig dat de het restaurant door allround medewerkers gedraaid kan worden. Je houdt door de dag heen in de gaten dat alles soepel verloopt in het Pizza/Pasta restaurant. Nieuwe en originele ideeën om de kaart in de bistro en/of het Italiaans restaurant te verbeteren zijn meer dan welkom!

Er is nog veel meer te vertellen over BreeBronne, de ambitieuze plannen en natuurlijk over deze uitdagende functie. Dit doen we graag in een kennismakingsgesprek waarin we ook jou beter leren kennen! 

Ben jij?

 • Eerlijk, betrouwbaar en loyaal;
 • Een fantastische kok op papier, maar vooral in de praktijk (minimaal 5 jaar ervaring als kok).
 • In het bezit van een diploma Sociale Hygiëne en BHV;
 • Communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en wellicht ook nog Duits en/of Engels;
 • Leergierig, initiatiefrijk en stressbestendig;
 • Flexibel beschikbaar (we zijn 7 dagen in de week open) van 12.00 uur totdat de laatste gast weg is?

Dan bieden we je….

 • Een unieke plek om te werken bij een ambitieuze en loyale werkgever;
 • Een hecht en gezellig team;
 • Mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen;
 • Een contract voor bepaalde tijd;  
 • Een marktconform salaris (conform CAO Recreatie);
 • Leuke extra’s in de vorm van (sport) activiteiten, kortingen en toegang tot het dag-strand als je vrij bent.

Enthousiast en geschikt?
Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan een e-mail naar ypeters@hermansgroep.com met daarin je motivatie en je CV. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Paul Theus (Food & Beverage manager) via ptheus@breebronne.nl of op telefoonnummer 077-4652360.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.