Home » Werken bij BreeBronne

Werken bij BreeBronne

Ben je op zoek naar het ultieme ‘ik vertrek’ of ‘het roer om’ gevoel, maar dan lekker dicht bij huis, familie en vrienden, gewoon in het Nederlands en met alle vergunningen geregeld? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! 

Team BreeBronne is namelijk hard aan het werk om de eerste stappen te zetten om weer terug te keren aan de top onder de campings. Alles wordt onder handen genomen, van parkeerplaats tot het compleet vernieuwen van de bistro tot het bedenken en bouwen van unieke verblijfsmogelijkheden!

Kom werken bij het “nieuwe” BreeBronne-in-wording!
Inmiddels is de camping en de geheel vernieuwde Bistro weer open en zijn we op zoek naar enthousiaste hulpkrachten voor de horeca en terreinonderhoud.

Heb je ervaring in de horeca (bediening, bar, (spoel)keuken) en ben je enthousiast, gastgericht en wil je tijdens de drukste dagen werken (weekend / vakantieperiode)? Dan zoeken we jou!

We bieden een unieke plek om te werken, een veelzijdige functie, gezellige collega’s en natuurlijk salaris! Enthousiast?

Stuur je gegevens (korte motivatie en CV) naar ptheus@breebronne.nl en geef je voorkeur qua werkzaamheden aan. Voor meer informatie kun je bellen naar 077-4652360.